04/12/2021
Tags Çfarë ka ndodhur më 6 shkurt

Tag: Çfarë ka ndodhur më 6 shkurt

Shqipëria vendi i parë ateist në botë dhe Vaçe Zela: Çfarë...

1227 - Princi Ferrand i Portugalisë lirohet nga Luvri. Ai ishte martuar me konteshën e Flanders. Por edhe pse pritej t'u shërbente francezëve, Ferrand...