10/08/2022
Tags Credins Bank

Tag: Credins Bank

Credins Bank, gjithmonë në mbështetje të artit dhe artistëve

Arti ka fuqinë të inspirojë, të edukojë dhe të motivojë. Credins Bank është gjithmonë në mbështetje të artit dhe artistëve, sidomos në këto kohëra...

Credins Bank ka shtyrë 1 miliardë lekë këste kredie të biznesit

Credins Bank ka pranuar shtyrjen e kredive për një vlerë totale portofoli 550 milionë euro vetëm në segmentin e biznesit të madh. Zëvendësdrejtoresha e...

“Tani cilësia blihet më thjeshtë. Gjiganti i automjeteve Volvo nga Mektrin...

Prej sa vitesh operon Credins Leasing në Shqipëri? Credins Bank, me përvojë mbi 10 vjet në zhvillimin e produktit të Qirasë Financiare (Leasing), është e...

Credins Bank mbështet Ditën Botërore të Ushqimit (VIDEO)

Në ditën Botërore të Ushqimit, Credins Bank i është bashkuar 150 shteteve në botë që kontribuojnë për reduktimin e urisë. Mbi 6 milionë vetë kanë...

Credins Bank gjithmonë në mbështetje të bizneseve shqiptare

Credins Bank, si një bankë shqiptare, ka në objektivat e vet strategjike kontributin e vazhdueshëm që duhet të japë për zhvillimin e ekonomisë vendase...

Credins Bank në mbështetje të bizneseve të vogla dhe të mesme...

Me mbështetjen e BE, Credins Bank i jep mundësinë e financimit edhe bizneseve të cilat nuk plotësojnë kushtet e mjaftueshmërisë së kolateralit sipas procedurave...