23/10/2021
Tags Danimarke

Tag: danimarke

Donald Trump dëshiron të blejë ishullin e Groenlandës nga Danimarka

Presidenti është i interesuar për burimet natyrore dhe rëndësinë gjeostrategjike të pjesës në verilindje të Kanadasë, thuhet. Sipas gazetës "Wall Street Journal" disa këshilltarë...

Zgjedhjet në Danimarkë, fiton e majta kundër emigracionit

E majta rikthehet në pushtet pas 4 vitesh në Danimarkë. Socialdemokratët, mbështetës të politikave të ashpra kundër emigracionit, bëhen parti e parë me26 përqind...