06/12/2019
Tags Femijet

Tag: femijet

Si ndikojnë filmat në karakterin e fëmijëve tuaj (dhe disa nga...

Nga Caroline Knorr* A ka kërkuar ndonjëherë fëmija juaj të ushqehet si Alvin tek filmi Chipmunks? Apo të kërkojë të dalë me shoqet e saj...

Muzika, “ilaç” tek fëmijët që në moshë të hershme

Qasja e fëmijëve ndaj muzikës që në fëmijërinë e hershme mund të ketë përfitime të shumta për ta. Bëhet fjalë për moshën nën 3...

Këta 5 janë vendet më të mira për të rritur fëmijët

Shtete të ndryshme kanë ligje të ndryshme lidhur me taksat dhe obligimet e tjera qytetare. Por në disa vende tatimi që paguan kthehet aty...

Pse vendet nordike janë më të mirët për të rritur fëmijë

Vende të tjera shpesh i kthejnë sytë nga Skandinavia për frymëzim për politikat familjare. Marrëveshjet e kujdesit për fëmijët në rajon janë ndër më...

Rritet rreziku i varësisë së fëmijëve nga rrjetet sociale

Interneti është burimi kryesor i informacionit për fëmijët në Kroaci dhe është një mjet i rëndësishëm socializimi, me më shumë se 90% të tyre...