24/09/2023
Tags Feste kombetare

Tag: feste kombetare

Greqia nxjerr helikopterë, tanke dhe ushtarë: Në shesh edhe nxënës shqiptarë

Greqia feston sot “Ditën e JO-së” duke zhvilluar parada ushtarake dhe të nxënësve në të gjithë vendin. Që prej mëngjesit filluan përgatitjen për paradat, ndërsa...