19/02/2020
Tags Fukushima

Tag: fukushima

Rrugë të shkretuara, shtëpi të braktisura. 8 vite pas katastrofës nukleare...

Rrugë bosh, shkolla të braktisura, supermarkete të shkatërruara dhe shtëpi të pabanueshme. Fotot që po shikoni tregojnë gjendjen aktuale të ndërtesave pranë centralit bërthamor të...