22/04/2021
Tags Gjergji fishta

Tag: gjergji fishta

Fjalët e fundit të At Gjergj Fishtës: Po vdes i kënaqur,...

Shkrimtari i madh shqiptar i “Lahutës së Malcisë”, vdiq më 30 dhjetor të vitit 1940 në spitalin civil të Shkodrës. Para disa vitesh janë...

Përshtypje nga Shqipëria/ Bisedat e profesorit francez me Faik Konicën, Gjergj...

Nga Aurenc Bebja*, Francë “Excelsior” ka botuar, të martën e 11 nëntorit 1913, në faqen n°2, një shkrim në lidhje me udhëtimin e profesorit...

Nga vetëvrasja e Brutit, te lindja e Gjergj Fishtës: Çfarë ka...

42 pes - Lufta civile romake: Trupat e Mark Antonit dhe Oktavianit mposhtin ushtrinë e Brutit. Bruti kryen vetëvrasje. Por cili ishte shkaku i luftës?...