30/03/2020
Tags Hilton

Tag: Hilton

Rrjeti i hoteleve Hilton do të riciklojë sapunët dhe shampot për...

Sapunat e përdorura nuk mund të hidhen tutje – është ky një vendim i marrë nga zinxhiri i hoteleve luksoze Hilton. Sepse sapunët do...