23/10/2021
Tags Horoskopi kinez

Tag: Horoskopi kinez

Horoskopi kinez: Dragoi 2019

Shenja e pestë e zodiakut kinez është Dragoi, që në gjuhën kineze njihet me emrin "Lóng". Të lindurit e kësaj shenje i përkasin viteve-1940,...

Horoskopi kinez: Gjarpri 2019

Gjarpri është shenja e gjashtë e 12 shenjave të zodiakut kinez. I përkisni shenjës së gjarprit nëse keni lindur në vitet: 1917, 1929, 1941,...

Horoskopi kinez: Tigri 2019

Tigri është shenja e tretë e horoskopit kinez dhe në gjuhën kineze quhet "Hu". Kësaj shenje i përkasin të lindurit në vitet 1938, 1950,...

Horoskopi kinez- Kau 2019

Kau, që në gjuhën kineze quhet "Niu" është shenja e dytë e horoskopit kinez. 12 shenjat e zodiakut kinez janë: Miu, Kau, Tigri, Lepuri, Dragoi,...

Horoskopi kinez -Miu 2019: Parashikimi për paratë, dashurinë dhe shëndetin

Ju i përkisni shenjës së Miut nëse keni lindur në vitet: 1924, 1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008, 2020. VIP-a të shenjës së Miut:...

Viti 2019- Viti i Derrit të Tokës sipas zodiakut kinez: Ja...

Zodiaku kinez ka 12 shenja njësoj si zodiaku perëndimor, por ndryshon pasi bazohet në një cikël prej 12 vitesh ku secili vit lidhet me...