02/03/2021
Tags Ishulli

Tag: ishulli

Legjenda e thesarit misterioz në ishullin e mallkuar

Ishulli i vogël Oak ndodhet fsheh një mister që askush nuk mund ta gjejë. Ka thashetheme se thesaret janë të fshehura në ishull dhe...