13/07/2020
Tags Jeff Bezos

Tag: Jeff Bezos

Jeff Bezos shiti 3.4 miliardë dollarë të aksioneve në Amazon pak...

Miliona njerëz në të gjithë botën kanë humbur punën e tyre, dhe triliona dollarë janë fshirë nga vlera e tregjeve të aksioneve. Por jo të...

Babai i Jeff Bezos, emigranti nga Kuba që nuk dinte asnjë...

Dikur emigrant me ëndërr amerikane, ndërsa sot Mike Bezos është babai i njeriut më të pasur në botë Jeff Bezos. Në vitin 1962, Mike shkoi...

Bezos jep 10 miliardë dollarë për të luftuar ndryshimin e klimës

Themeluesi i Amazon, Jeff Bezos planifikon të shpenzojë 10 miliardë dollarë të pasurisë së tij për të ndihmuar në luftimin e ndryshimit të klimës. Bezos,...

Jeff Bezos, biznesmeni i dekadës! Shefat e financave në të gjithë...

Ekzekutivët financiarë në të gjithë botën kanë thënë se themeluesi i Amazon, Jeff Bezos, duhet të konsiderohet si biznesmeni i dekadës. Thuajse 1/3 e...

Sa kushton divorci i njeriut më të pasur të botës

Divorci i Jeff Bezos, njeriut më të pasur të botës, dhe gruas së tij MacKenzie do të kushtojë të paktën 35 miliardë dollarë. Bashkëshortja e...