22/04/2021
Tags Joga

Tag: joga

Shërohuni duke praktikuar joga: Yjet e famshëm që praktikojnë disiplinën e...

Joga është një sistem gjithëpërfshirës për zhvillimin fizik, mendor dhe shpirtëror. Për zhvillimin fizik, joga, ofron një seri pozicionesh të quajtura "Asana të jogës"... Asanat...

CR7, Totti…, të gjithë të çmendur pas jogës

Nga Cristiano Ronaldo te Francesco Totti, duke kaluar nëpër shumë personalitete të tjera të biznesit dhe kampionëve sportivë. Gjithnjë e më shumë VIP-a dhe...

Terapia e jogës së të qeshurës

Është e praktikueshme nëpër kompani, shkolla, familje e deri në mjedise socio-shëndetësore duke përfshirë, për shembull, të moshuar, pacientë me Alzheimer, persona me aftësi...