01/08/2021
Tags Kalifornia

Tag: Kalifornia

Sekreti i Kalifornisë përballë COVID-19

Një veprim relativisht i shpejtë në Kaliforni për të mbyllur bizneset dhe për të urdhëruar banorët që të qëndrojnë në shtëpi ka zvogëluar pandeminë...

Kalifornia izolohet, qytetarët urdhërohen të qëndrojnë në shtëpi

Shteti i Kalifornisë në SHBA ka nxjerrë një urdhër për qytetarët që të qëndrojnë brenda shtëpive të tyre në kuadër të masave për të...