20/09/2021
Tags Këpucë

Tag: këpucë

Nëse ke shumë këpucë, diçka nuk shkon me ty

Blerja e një palë këpucëve të reja përcakton rritjen e vetëvlerësimit dhe gjendjen shpirtërore më të mirë për këtë arsye femrat e lëshojnë veten...