21/11/2019
Tags Kinema

Tag: kinema

BBC: 15 filmat më të mirë të vitit 2019 deri më...

US Filmi horror dhe surreal, nga regjisori Jordan Pele, i cili ka dashur të tregojë se armiku më i madh i vetes jemi vetë ne....

“Zorro” mbush 100 vjeç

Kanë kaluar plot 100 vjet që pas shfaqjes, për herë të parë, të kalorësit të famshëm Zorro, jo i mbinatyrshëm si Batman apo Spiderman,...

A ishte 1999-ta viti i fundit për “shkëlqimin e madh” të...

Dy dekada më parë, çdo film i Hollywood ishte i veçantë, e për këtë arsye në kohën e sotme kritikët e lavdërojnë këtë periudhë...

Roli i fundit i Clint Eastwood është ai i një korrieri...

Për më shumë se 50 vjet aktori dhe regjisori Clint Eastwood ka portretizuar në filma personazhe të forta, detektivë policorë, kaubojsa apo individë të...