26/05/2020
Tags Komunizmi

Tag: komunizmi

Trend shqetësues në SHBA: Të rinjtë po joshen nga komunizmi

Më shumë se një e treta e një gjeneratë fëmijësh të lindur midis fillimit të viteve ’80 dhe mesit të viteve ’90 në SHBA,...

Biseda që i garantoi Enver Hoxhës pushtet të përjetshëm (Dokumenti)

Më 23 mars të vitit 1949, Enver Hoxha u takua në Moskë me Josif Stalinin. Shqiptarët në këtë kohë, falë Stalinit, sapo ishin ndarë...