20/09/2021
Tags Koronavirusi fëmijët

Tag: Koronavirusi fëmijët

Frikë për fëmijët, koronavirusi nuk po kursen askënd

Koronavirusi nuk po kursen askënd. Në Belgjikë humbi jetën një vajzë 12-vjeçare. Rasti shokoi mjekët dhe infermierët që folën për një përkeqësim të papritur,...

“I dashur fëmijë, ja pse nuk duhet të kesh frikë nga...

Nga Alberto Pellai* Është një virus. Është aq i vogël saqë mud të shihet veçse në laboratorë specialë me mikroskopë specialë. Prandaj na frikëson kaq...