31/07/2021
Tags Koronavirusi në Gjermani

Tag: Koronavirusi në Gjermani

Si u rrit numri i të infektuarve në Gjermani pas heqjes...

Autoritetet shëndetësore në Gjermani u kërkuan njerëzve të martën që të qëndrojnë në shtëpi sa më shumë që të jetë e mundur pasi numri...

Ulen viktimat dhe të infektuarit nga koronavirusi në Gjermani

Ka pësuar sërish ulje numri i viktimave dhe të infektuarve të rinj me koronavirus në Gjermani, pas disa ditësh me bilance të këqija nga...

Gjermania tërheq vëmendjen me numrin e ulët të viktimave nga koronavirusi

Ndërsa vendet në gjithë botën përballen me mungesën e spitaleve dhe pajisjeve për pacientët me koronavirus, qytete gjermane si Bremeni po pranojnë pacientë nga...

Faktorët e suksesit gjerman në krizën e COVID-19

Çfarë bën ndryshe Gjermania në krizën e virusit Corona, që shihet me admirim nga partnerët evropianë? Qeveria mbetet realiste, por njëkohësisht i shton ofertat...

Bie ndjeshëm shkalla e infeksioneve me koronavirus në Gjermani

Shkalla e infeksioneve me koronavirus në Gjermani ka pësuar rënie të ndjeshme, ku tashmë çdo pacient infekton mesatarisht më pak se një person tjetër,...

INTERVISTË/ Shëtitjet, spitalet, testimet, gjermanët mbeten… gjermanë!

Entela Resuli Doktor Gjergji Dyrmishi ka studiuar Mjekësi të Përgjithshme në Tiranë dhe prej 5 vitesh punon në Gjermani si mjek në repartin e Mjekësisë...

Gjermania do të lehtësojë masat kufizuese

Gjermania, që ka hyrë në recesion ekonomik për shkak të pandemisë së koronavirusit të ri, do të lehtësojë masat e saj kufizuese duke rihapur...

Vdekjet në Gjermani nga COVID-19, shumë më të ulëta në krahasim...

Vdekjet në Gjermani nga COVID-19 janë shumë më të ulëta në krahasim nga vendet e tjera të prekura, sipas institutit të shëndetësisë “Robert Koch”. Megjithatë...

Gjermania ka më shumë të shëruar se të infektuar nga Covid-19

Gjermania regjistroi për herë të parë të dielën numrin e pacientëve të rikuperuar nga Covid-19 që është më i lartë se i të infektuarve. Instituti...

Detajet brenda një minute që ndihmuan Gjermaninë të krijonte një mbrojtje...

Jörn Poltz, Paul Carrel - Reuters Në një drekë pune në një kompani të prodhimit të pjesëve të makinave, një punëtor iu drejtua një kolegu...