12/12/2019
Tags Kosova

Tag: kosova

Thaçi për “The Guardian”: Marrëveshja me Serbinë, e mundshme brenda vitit

Një marrëveshje për normalizimin e marrëdhënieve mes Serbisë dhe Kosovës, duke përvijuar kështu paktin historik mes Greqisë dhe Maqedonisë së Veriut të këtij viti,...