13/12/2019
Tags Kufijte e pazakonte

Tag: kufijte e pazakonte

12 kufij të shteteve që janë të pazakonshëm (FOTO)

Kur dëgjojnë fjalën “kufij shtetëror”, mendja na shkon te rojet e armatosura deri në dhëmbë, qentë e specializuar dhe rrethojat me tela ku me...