18/08/2019
Tags Kufijte

Tag: kufijte

12 kufij të shteteve që janë të pazakonshëm (FOTO)

Kur dëgjojnë fjalën “kufij shtetëror”, mendja na shkon te rojet e armatosura deri në dhëmbë, qentë e specializuar dhe rrethojat me tela ku me...