20/09/2021
Tags Lionel Messi

Tag: Lionel Messi

Djali i tretë i Messi-t do të quhet Ciro për këtë...

Pas Thiagos dhe Mateos, së shpejti do të vijë në jetë Ciro…Messi! Ylli i Barcelonës dhe Argjentinës ka vendosur t’i verë pikërisht këtë emër djalit...