30/09/2023
Tags Ludvig van Bethoven

Tag: Ludvig van Bethoven

Beethoven, zbulohet shkaku i vdekjes përmes analizës së ADN-së

Një studim i ri, i publikuar së fundmi, ka nxjerrë disa përfundime në lidhje me prejardhjen dhe historinë mjekësore të kompozitorit më të madh...