17/01/2020
Tags Margarita Xhepa

Tag: Margarita Xhepa

Ikona Margarita Xhepa dhe një foto sa 1000 fjalë!

Edhe pse vjen nga një tjetër kohë, ajo sfidon çdo pozë të Instagramit! Nga Ilda Lumani* Në një ditë fillim gushti, 10 vite me parë, ku...