25/10/2020
Tags Maria Clare de Rada

Tag: Maria Clare de Rada

Diplomatja rrëfen historinë e veçantë: Si zbulova lidhjen me Jeronim de...

Maria Clare de Rada është arbëreshe dhe rrjedh nga familja e shkrimtarit të madh rilindas Jeronim de Rada. Ajo është me profesion diplomate dhe...