27/09/2020
Tags Marredheniet seksuale

Tag: marredheniet seksuale

Nga se kemi frikë kur bëjmë seks

Përveç përfitimeve të kënaqësisë dhe atyre të shëndetit, si femrat po ashtu edhe meshkujt ndiejnë edhe emocione të tjera gjatë aktit, të cilat jo...

Çfarë nuk duhet të bëni me gjoksin e një femre gjatë...

Këshilla nga nja vajzë për djemtë: Mos i kap fort me dorë sikur po shtrydh një limon. E di çfarë fiton kur e kap gjoksin...

Si ndikon ora e bërjes dashuri në shëndet

Koha kur bëni dashuri me partnerin ndikon shumë në shëndetin tuaj, thotë The Sun. Ky fakt u theksua javën e kaluar pas një studimi...

8 gjëra që i ndodhin trupit tuaj kur nuk kryeni marrëdhënie...

Një periudhë e gjatë e beqarisë nuk do të ketë efekte të qëndrueshme në shëndetin tuaj, por ju ende mund të jeni në kohë...

INSTAT zbulon se 24% e shqiptarëve të rritur nuk kanë kryer...

Shqipëria është përfshirë në një trajektore rënëse të shtesës natyrore të popullsisë, për shkak të nivelit të lartë të emigracionit dhe numrit të ulët...

Çfarë fantazojnë femrat kur bëjnë seks?

Një studim i ra ka nxjerrë një përfundim që besojmë se meshkujve nuk do t’iu pëlqejë dhe aq shumë. Sipas tij gjysma e femrave fantazojnë...

12 arsyet pse atij nuk i pëlqen seksi me ty

Shpesh femrat fajësojnë veten kur partneri nis të shfaqë shenjat e para ndaj dëshirës së ulët për seks. Ato ndjejnë se ka diçka që...