04/12/2021
Tags Martin Scorsese

Tag: Martin Scorsese

Scorsese: Marrëdhënia mes Pacinos dhe De Niros është magjike

“Marrëdhënia mes Al Pacinos dhe Robert De Niros është magjike”, theksoi regjisori Martin Scorsese, disa ditë para daljes së filmit të tij të ardhshëm...

“The Irishman”, a është ky fundi i filmave me gangsterë?

Për Martin Scorsese, një regjisor puna e të cilit është karakterizuar nga gjallëria, “The Irishman” është cilësuar si një film që tregon se gangsterët...