17/05/2022
Tags Meghan Markle

Tag: Meghan Markle

Mjekët qeshin për planin e lindjes të Meghan Markle

Meghan Markle pritet që të lindë këto ditë dhe ajo ka shkaktuar të qeshura tek mjekët  në një nga konferencat më të mëdha të...

Meghan Markle i shkruan një letër dhe ndërpret përfundimisht marrëdhëniet me...

Meghan Markle raportohet ti ketë dhënë fund njëherë e mirë marrëdhënies me babain e saj dhe po fokusohet tek mëmësia. Ajo madje i ka...