20/09/2021
Tags Mimoza hafizi

Tag: mimoza hafizi

Planeti Arbër dhe ylli Illyrian përfaqësojnë Shqipërinë në… univers

Nga Entela Resuli Ka qenë gjithmonë joshëse për njeriun të mësoi për hapësirën. Dhe kur bisedon me një profesoreshë të astrofizikës, të duket sikur zbulon...