01/03/2021
Tags Mistere

Tag: mistere

Legjenda e thesarit misterioz në ishullin e mallkuar

Ishulli i vogël Oak ndodhet fsheh një mister që askush nuk mund ta gjejë. Ka thashetheme se thesaret janë të fshehura në ishull dhe...

Skandale dhe intriga: 12 misteret e pazgjidhura të botës së artit

Gërvishtni sipërfaqen dhe do të shihni se bota e artit është e mbushur me mister, skandal dhe intrigë. A e pikturoi me të vërtetë Leonardo...