22/09/2021
Tags Misteret e universit

Tag: misteret e universit

Gjashtë teori për origjinën e jetës në tokë

Origjina e jetës në tokë mbetet një nga misteret më të mëdha të njerëzimit. Ndërsa fetë u përpoqën ta shpjegonin atë përmes miteve të...

Sinjalet misterioze që vijnë nga Universi janë më domethënëse nga sa...

Sipas një studimi të ri sinjalet shpërthimeve misterioze që vijnë nga Universi janë më domethënëse nga sa mendonim. Shkencëtarët kanë kërkuar për burimin e...

Më 14 janar një ngjarje dramatike mund të ketë ndodhur në...

Asnjëri prej nesh nuk e ka kuptuar, por më 14 janar një event tejet i rëndësishëm mund të ketë ndodhur në Univers. Themi “mund”,...

Planeti Arbër dhe ylli Illyrian përfaqësojnë Shqipërinë në… univers

Nga Entela Resuli Ka qenë gjithmonë joshëse për njeriun të mësoi për hapësirën. Dhe kur bisedon me një profesoreshë të astrofizikës, të duket sikur zbulon...

Misteret e mëdha të Universit që shkenca nuk arrin ende t’i...

Universi është plot mistere dhe fenomene të pashpjegueshme. Ekzistojnë teori të ndryshme që shpjegojnë aspekte të krijimit, të origjinës dhe se si funksionon universi,...