31/10/2020
Tags Motrat Kardashian

Tag: motrat Kardashian

Si ishin motrat Kardashian para milionave dhe operacioneve plastike (FOTO)

Paratë nuk blejnë dot dashurinë, por sigurisht që blejnë stilistë, kirurgë plastikë, trajnerë personalë dhe specialistë kozmetike. Në vitin 2007, Kardashianët ishin thjesht një familje...