31/03/2023
Tags Ndrangheta

Tag: Ndrangheta

“Ari i bardhë” zhvlerësohet/ ‘Ndrangheta’ nuk e shet më kokainën me...

Kokaina zakonisht mbërrin me kontejnerë në disa porte italiane, duke përfshirë ato në Italinë Veriore dhe më pas arrin edhe në provincën e Breshias....

Brenda Ndrangheta-s/ 20 fakte të pabesueshme për sunduesit e rinj të...

Cosa Nostra mund të jetë grupi kriminal më i famshëm në botë, por ata nuk janë më të fuqishmit, falë arrestimit të bosëve të...