13/07/2020
Tags Ndryshimet klimatike

Tag: Ndryshimet klimatike

Greta Thunberg, liderëve botërorë: Si guxoni? Më keni grabitur ëndrrat dhe...

Vetëm 16 vjeç, por tronditi të gjithë liderët botërorë. Aktivistja e njohur për klimën, Greta Thunberg hapi punimet në Asamblenë e Përgjithshme të 75...

Ndryshimet klimatike, e gjithë bota ngrihet në këmbë, protesta në 150...

Nga Londra në Nju Jork, nga Melburni në Paris. Qindra mijëra aktivistë do të marrin pjesë në një grevë të përgjithshme globale të premten,...

Ndryshimet klimatike, Greta Thunberg jep një tjetër shembull, udhëton me anije...

Aktivistja adoleshente nga Suedia, Greta Thunberg, e cila u bë e njohur pasi la shkollën për të luftuar ndryshimet klimatike në të gjithë globin,...

Ndryshimet klimatike: Kanadaja u ngroh dy herë më shpejt se pjesa...

Mesatarisht, Kanadaja është ngrohur dy herë më e shpejtë se pjesa tjetër e botës, sipas një studimi të kohëve të fundit. Raporti i ndryshimeve klimatike...