23/10/2021
Tags Nikola Tesla

Tag: Nikola Tesla

Lindi gjatë një stuhie me rrufe, 10 kuriozitete mbi gjeniun Nikola...

Nikola Tesla, shkencëtari i çuditshëm, enigmatik dhe i shkëlqyer i cili revolucionarizoi energjinë dhe krijoi skenën për teknologjinë e ardhshme celulare, lindi 163 vite...