01/04/2020
Tags Obert de Niro dhe Danny deVito

Tag: obert de Niro dhe Danny deVito

De Niro e Devito, apel për qytetarët e New York: Rrini...

Nju Jorku, është një nga tre shtetet amerikane më të prekura nga koronavirusi i ri në SHBA. Guvernatori, Endriu Cuomo, ka ndërmarrë një sërë...