20/10/2021
Tags OSBE

Tag: OSBE

Rama flet për kërcënimin e Iranit ndaj Shqipërisë dhe për prioritetet...

Kryeministri Edi Rama konfirmoi se Ajatollahu Ali Khamenei po fliste për Shqipërinë një ditë më parë, kur në një fjalim tha se një vend...

Rama: Moment historik për Shqipërinë, kur u themelua OSBE isha një...

Kryeministri Edi Rama tha se marrja e kryesimit të Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim në Europë është një moment i jashtëzakonshëm për Shqipërinë. “45 vite...

Shqipëria merr Presidencën e OSBE-së, Rama: Një hap për ta bërë...

Shqipëria mori sot zyrtarisht Kryesimin e Presidencës së OSBE-së për vitin 2020. Në Bratislavë së bashku me kryeministrin Edi Rama ishte dhe ministri i Jashtëm...