20/09/2021
Tags Perdhunim

Tag: perdhunim

Përdhunuan në grup 23-vjeçaren, ekzekutohen 4 të rinjtë

Katër persona janë ekzekutuar në Indi në lidhje me përdhunimin në grup dhe më pas vrasjen e një studenteje në vitin 2012. Akshay Thakur,...