24/09/2023
Tags Planeti uran

Tag: planeti uran

Shkencëtarët zbulojnë shkakun se pse “binjakët” e sistemit diellor nuk janë...

Urani dhe Neptuni, dy planetët më të jashtëm të sistemit tonë diellor, janë të ftohtë, një përzierje mes akullit e gazit që ngjasojnë në...

Njihuni me Uranin, planetin më të ftohtë në sistemin diellor

Urani është planeti i 7-të nga Dielli dhe i 3-ti më i madh (më diametër). Urani është më i madh në diametër por më i...