28/11/2022
Tags Reflektime dhe para: Çfarë sjell Hëna e plotë në Ujor për shenjën tënde?

Tag: reflektime dhe para: Çfarë sjell Hëna e plotë në Ujor për shenjën tënde?

Lot, reflektime dhe para: Çfarë sjell Hëna e plotë në Ujor...

Sot do të ndodhë një ngjarje qiellore e rëndësishme: Hëna e plotë në Ujor. Si ndikon kjo në shenjën tënde? Dashi Përqafo kreativitetin tënd dhe shprehe...