17/05/2022
Tags Rinocerontët

Tag: rinocerontët

Një lajm i keq për botën/ Shuhet femra e fundit e...

Një lajm i keq për Malajzinë dhe për botën shkencore erdhi nga ishullin e Borneos. Iman, një rinoceront i Sumatrës, femër, ngordhi në moshën...