27/05/2020
Tags Sandër Prosi

Tag: Sandër Prosi

Historia e panjohur e Sandër Prosit, stomatologu që u bë aktor...

Kjo është historia e panjohur e aktorit Sandër Prosi, i konsideruar si një nga kolosët më të mëdhenj të skenës së teatrit dhe kinematografisë...