17/05/2022
Tags Sanna Marin

Tag: Sanna Marin

Një javë e vështirë për kryeministren finlandeze, Sanna Marin

Janë ditë shqetësuese dhe me polemika për kryeministren finlandeze Sanna Marin. Dje u detyrua të linte menjëherë samitin e Këshillit të Europës në Bruksel...

Katër ditë punë në javë? Qeveria finlandeze përgënjeshtron lajmin

“Kryeministrja finlandeze, Sanna Marin nuk ka propozuar futjen e një programi të ri pune në vend me 4 ditë punë në javë dhe 6...

Qeveria e re e Finlandës, pse ka kaq shumë gra?

Një koalicion pesë-palësh, i udhëhequr nga gratë Nga The Economist Sanna Marin, është Kryeministrja e re e Finlandës, lajm ky që udhëtoi me shpejtësinë e erës...