30/11/2021
Tags Shkarkimi i Trump

Tag: shkarkimi i Trump

Shkarkimi i Trump: Si do të procedohet në Senat dhe pse...

Donald Trump bëhet presidenti i tretë në historinë e Shteteve të Bashkuara të Amerikës që do të hetohet për shkarkim nga Senati, pas votës...