04/06/2020
Tags Shqiptaret

Tag: shqiptaret

Kur shqiptarët mahnisnin Europën si mercenarë

Është folur dhe flitet shumë për tendencën historike të shqiptarëve për të luftuar si mercenarë në vende të huaja kundrejt pagesës. Por si qëndron e...