18/11/2019
Tags Suedia

Tag: suedia

Danimarka dhe Suedia me kontrolle kufitare për të shmangur “importin e...

Danimarka dhe Suedia nuk do ta ndajnë më kufirin pa kontroll. Për shkak të rritjes së krimeve në Suedi, Danimarka ka deklaruar se do...

Peter Handke poshtërohet aty ku u nderua: Refuzohet nga një komunë...

Peter Handke nuk u ftua për një prezantim para nxënësve në komunën Rinkeby të Stokholmit, si pjesë e projektit “Nobel në Rinkeby”, njoftojnë mediat...

Bombat artizanale, arma e re që po trondit suedezët

Që prej fillimit të vitit, Suedia është bërë subjekti i një vale shpërthimesh kriminale, ku bombat artizanale janë kthyer në armën e re të...

Mbreti i Suedisë “tkurr” benefitet, u heq statusin mbretëror pesë nipërve...

Mbreti i Suedisë ka zvogëluar numrin e anëtarëve të familjes që do të vazhdojnë të marrin fonde nga taksapaguesit, duke u hequr statusin mbretëror...

10 fakte që e bëjnë të veçantë Suedinë nga shtetet tjera

Shpesh kemi dëgjuar rreth të mirave socio-ekonomike nga shtetet nordike ku edhe Suedia pothuajse në shumicën e rasteve përmendet si një shtet që sjell...