31/07/2021
Tags Vangjel zhaba

Tag: vangjel zhaba

Vetësakrifikimi i Vangjel Kokolit, për të rilindur Vangjel dhe Konstandin Zhapën

Edmond Ismailati Është i vetmi nga njerëzit, që i shkoi deri në fund misionit të tij edhe pse duket i pamundur për disa që e...