16/10/2021
Tags Vera

Tag: vera

PIJA E PERËNDISË: 50 kuriozitete rreth verës

Njerëzit e Mesdheut filluan të dalin nga barbarizmi kur ata mësuan të kultivonin ullirin dhe hardhinë. Kështu shkruante historiani grek Tuqididi, në shekullin e...

Si Hungaria prodhon verën më të shtrenjtë në botë

Nuk ka kundërshtim fakti se vera e mirë kushton, por 40,000 dollarë për një shishe duket një shifër e majme. Sidoqoftë, prodhuesit hungarezë të verës...

Vera më e shtrenjtë në botë kushton sa një apartament, dhe...

Kur flitet për verëra të mira dhe të kushtueshme zakonisht mendja na shkon në vreshtat franceze ose në ato në Toskana të Italisë. Por rekordi...

Dallimi mes një vere 10 dollarëshe dhe një vere 100 dollarëshe

Cili është dallimi mes një vere 10 dollarëshe dhe një vere 100 dollarëshe? Nëse do të përgjigjeshit 90 dollarë, do të kishit vetëm pjesërisht të...

PIJA E PERËNDISË: 50 kuriozitete të rralla rreth verës

Historia e pijes, trashëgimia e së cilës që na vjen nga mijëvjeçarët Njerëzit e Mesdheut filluan të dalin nga barbarizmi kur ata mësuan të kultivonin...