11/12/2023
Tags Vs Rusi

Tag: vs Rusi

Bugajski: Si në fundin e Perandorisë Osmane, cila është “Loja e...

Analisti amerikan dhe eksperti i Ballkanit, Janusz Bugajski beson se Perëndimi duhet t’i përgjigjet shumë më fuqishëm ndikimit të zgjeruar të Rusisë në Ballkan,...