20/09/2021
Tags Ylli shqiptar

Tag: ylli shqiptar

Planeti Arbër dhe ylli Illyrian përfaqësojnë Shqipërinë në… univers

Nga Entela Resuli Ka qenë gjithmonë joshëse për njeriun të mësoi për hapësirën. Dhe kur bisedon me një profesoreshë të astrofizikës, të duket sikur zbulon...

Merret vendimi: Ja cili është emri i yllit shqiptar

Illyrian dhe Arbër do të jenë emrat e dy trupave qiellor që u përkasin shqiptarëve. Të martën, Bashkimi Ndërkombëtar i Astrofizikanëve certifikoi zgjedhjen që...